Ansigtsbehandlinger

Forkæl dig selv eller én du holder af med en ansigtsbehandling

Vores ansigtsbehandlinger tager altid udgangspunkt i en grundig hudanalyse og er målrettet dine individuelle udfordringer og behov. En ansigtsbehandling er afstressende, godt for huden, for blodcirkulationen og for dit generelle velvære.

Læs mere om vores ansigtsbehandlinger

Hos Nord Beauty, kan vi hjælpe dig med mange slags behandlinger efter din individuelle hud og behov.

Ansigtsbehandling

Vores ansigtsbehandlinger tager altid udgangspunkt i en grundig hudanalyse og er målrettet dine individuelle udfordringer og behov.

Ansigtsmassage

En visuel ansigtsløftning, hvor muskelspændinger og stresspåvirkninger bliver masseret ud af enhver ansigtsmuskel. Afrensning, peeling og massage i en maske afstemt efter hudtype.

Japansk lifting

Japansk Lifting er en virkningsfuld ansigtsmassage, hvor vi bruger massageteknikker til at opstramme huden.

Hydrofacial

Oplev en foryngende effekt med vores HydroFacial-behandling. En non-invasive behandling der kombinerer dyb rensning, eksfoliering fugt og næring.

Mød vores dygtige behandler Ary

Ary er uddannet kosmetolog fra Nordsjællands Kosmetologskole.

Hun er perfektionist og lægger stor ære i sit arbejde. Hendes passion for kosmetologi stammer fra flere års erfaring i branchen i Holland, London og Danmark og kommer hendes loyale kunder til gode.

‘’Jeg stræber efter at opnå ny viden for at kunne dygtiggøre mig mest muligt inden for mit fag, og samtidig kunne videregive information og oplyse kunder omkring balancen mellem krop & sind”…

Ary er god til at læse huden og vejlede i, hvilke cremer og behandlinger der passer til den enkelte kunde, så du vil altid være i trygge og professionelle hænder.

Alle behandlinger inkluderer en grundig hudanalyse

En hudanalyse udgør en særlig konsultation, hvor vores erfarne kosmetologer udfører en omhyggelig vurdering af din hud. Baseret på denne vurdering sammensættes en personlig plejeplan, der inkluderer de produkter, der bedst passer til dine behov. Det er værd at bemærke, at denne hudanalyse er en integreret del af vores ansigtsbehandlinger. Efter analysen vil du have en detaljeret forståelse af din hudtilstand og dens unikke plejebehov, samt modtage anbefalinger til skræddersyede produkter. Hvis du beslutter dig for at investere i nogle af vores plejeprodukter, trækker vi omkostningerne for hudanalysen fra prisen på de produkter, du køber. Således er hudanalysen en værdifuld service, der tilbydes gratis som en del af vores behandlinger.

LED Lys terapi

Oplev foryngende hudpleje med vores LED Light Therapy behandling

En skånsom behandlingsmetode der anvender lavfrekvente røde og blå lysbølger for at stimulere hudens fornyelse.

Priser

Ansigtsbehandlinger

Alm. Ansigtsbehandling - 60 min.
??? kr.

Grundig hudanalyse, rensning, peeling (fjernelse af døde hudceller) eller dybderensende maske under damp, grundig rensning af alle hudporer, ansigtsmassage efterfulgt af påføring af aktivt hudserum eller maske.

??? kr.
Udvidet ansigtsbehandling - 90 min.
??? kr.

Grundig hudanalyse, rensning, peeling (fjernelse af døde hudceller) eller dybderensende maske under damp, grundig rensning af alle hudporer, ansigtsmassage efterfulgt af påføring af aktivt hudserum eller maske. Anvendelse af moderne teknologier som Hydrofacial, L.E.D-lysbehandling, ultralyd og kryoterapi.

??? kr.
Ansigtsmassage - 45 min.
??? kr.

En visuel ansigtsløftning, hvor muskelspændinger og stresspåvirkninger bliver masseret ud af enhver ansigtsmuskel. Afrensning, peeling og massage i en maske afstemt efter hudtype.

??? kr.
Japansk Lifting - 60 min.
??? kr.

Japansk Lifting er en virkningsfuld ansigtsmassage, hvor vi bruger massageteknikker til at opstramme huden. En behandling, der både giver dig fornyet energi og synlige resultater med færre rynker og linje samtidig en dejlig følelse af afslapning og velvære – en oplevelse, hvor du kan koble helt af.

??? kr.
Hydrofacial - ?? min.
??? kr.

Oplev en foryngende effekt med vores HydroFacial-behandling. En non-invasive behandling der kombinerer dyb rensning, eksfoliering fugt og næring.

??? kr.
LED Lysterapi - 30 min.
??? kr.

En skånsom behandlingsmetode, der anvender lavfrekvente røde og blå lysbølger for at stimulere hudens fornyelse.

??? kr.
Bryn og Vipper
??? kr.

Formning & Farvning af Bryn & Vipper giver en mørkere og mere fyldigt udseende samt rammer dit ansigt ind og fremhæver dine naturlige træk på smukkeste vis (fås kun som tilkøb).

??? kr.

Klinikken

Prøv en ansigtsbehandling i vores klinik på Østerbro

København Ø

Tilmeld dig ventelisten til et medlemskab.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.