– Om cryoterapi

Forøget velvære med cryoterapi

Sådan opnår du forøget velvære med cryoterapi

Helkrops-cryoterapi har de seneste år med stor succes holdt sit indtog i flere professionelle sportsgrene. I jagten på de sidste procenter sætter sportsudøverne især pris på den forkortede restitutionstid efter sportsskader, og de oplever bedre muligheder for øget præstationsevne da regenereringen af muskler og væv forbedres. Men du behøver bestemt ikke være hverken Ronaldo, Messi eller Serena Williams for at mærke effekt af helkrops-cryobehandlingen.

Mange der bruger helkrops-terapi opdager, at det at have en cryoterapi-session FØR en sportsbegivenhed øger energiniveauet, øger kroppens modstandsdygtighed over for hård belastning og mindsker træthed.

Ligeledes er der mange fordele at opnå ved at benytte behandlingen EFTER en sportsbegivenhed, og den største forskel mange oplever er tydeligt nedsat muskelømhed – også kaldet DOMS (Delayed Onset Muscle Soreness). Mange sportsudøvere kender til den karakteristiske muskelømhed, som typisk kommer dagen efter et hårdt træningspas, løb eller kamp. Dette kan mindskes og dermed opnår man forøget velvære med cryoterapi. Helkrops-cryoterapi mindsker desuden symptomerne ved DOMS mærkbart.

Cryoterapi kan hjælpe dig med at præstere i form af mindre inaktiv tid, ydeevne af høj kvalitet og nedsat smerte og stivhed. Om du konkurrerer eller træner to eller fem gange om ugen eller mere, så kan det give dig en fordel.

Ny kunde?

Hvis du er ny kunde hos os, så anbefaler vi at du starter med et introforløb. Klik på linket og læs meget mere om det nedenfor.
Spar 28%

Udforsk de mange andre fordele ved cryobehandling

Tilmeld dig ventelisten til et medlemskab.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.