Byg muskelmasse og få en tonet krop på rekordtid

Kan du tage 20.000 mavebøjninger på 30 minutter? Formentlig ikke. Men med vores nye EmShaper behandling kan du! Behandlingen aktiverer ca. 20.000 muskelsammentrækninger i løbet af kun 30 minutter og efterlader dig med en mere tonet krop.

Sådan fungerer EM Shaper

Under behandlingen bliver udvalgte muskelgrupper udsat for høj-intensitet elektromagnetisk energi, som får musklerne til at trække sig sammen i det område der behandles. Behandlingen er den første af sin slags der bygger muskelmasse og forbrænder fedtceller i behandlingsområdet på samme tid.

De muskelsammentrækninger behandlingen fremtvinger er langt mere effektive og dybere end dem vi selv skaber under en vanlig styrketræning. Kroppen reagerer på disse sammentrækninger ved at styrke muskelfibrene, hvilket resulterer i muskelvækst og øget styrke.

Den høje aktivitet i musklerne under behandlingen er energikrævende for kroppen, hvilket betyder en øget forbrænding og frigivelse af fedtsyrer fra fedtcellerne.

Fordelene ved EM Shaper

Vi behandler følgende områder

Vi tilbyder EM Shaper behandlinger på mave, baller, lår, læg, biceps og triceps.

Baller

Maven

Arme

Ben

Se de imponerende resultater

EmShaper er baseret på HIFEM (High Intensity Electro-Magnetic) teknologien, som er klinisk dokumenteret og FDA godkendt. Behandlingsformen gør det muligt at opbygge lokal muskelmasse på områder du selv har svært ved at få succes med.

Efter 6 behandlinger

Efter 8 behandlinger

Efter 7 behandlinger

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange behandlinger?

Du kan opnå et flot resultat med så lidt som 4-8 behandlinger fordelt henover 2-4 uger. Hver behandling er 30 minutter. Behandlingen kan også bruges som løbende supplement til din nuværende træningsrutine.

Hvor hurtigt får jeg resultater?

De fleste får begyndende resultater allerede inden de afslutter forløbet hos os, omkring 3. eller 4. behandling. Det endelige resultat viser sig ca. 4-6 uger efter afsluttet forløb, hvor musklerne har udviklet sig fuldt.

Hvor længe holder resultat?

Da muskelvæksten er naturlig er resultaterne lige så langvarige som havde du trænet dig til dem på normal vis. Resultatet kan holdes ved lige med almindelig træning eller vedligeholdende behandlinger.

Virker EM Shaper overhovedet?

EmShaper er klinisk bevist til at øge muskelmassen samt reducere stædigt fedt på det behandlede område. En amerikansk undersøgelse på 100 testpersoner, over en periode på 3 måneder, viser en gennemsnitlig øgning af muskelmassen på 16% og fedtreduktion på 19%. Læs studiet her.

- 0 %
Reducering af fedt
+ 0 %
Øgning af muskelmasse

Priser på forløb

Du kan vælge mellem en af følgende områder: Mave, baller, arme og ben.

Booker du en prøvebehandling kan det være første behandling i dit forløb. I så fald er prøvebehandlingen allerede inkluderet i prisen herunder.

Her får du et klippekort til 4 EM Shaper behandlinger af ét område på 30 minutter.

2.000 kr

Her får du et klippekort til 6 EM Shaper behandlinger af ét område på 30 minutter.

3.000 kr

Her får du et klippekort til 8 EM Shaper behandlinger af ét område på 30 minutter.

4.000 kr

Hent dit værdibevis til en prøvebehandling

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.

Perfekt til dig der:

Normalpris: 1.000 kr.

Din pris: 250 kr. (spar 75%)

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på info@nordbeauty.dk– Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Du vil få påsat en eller to applikationer, afhængig af hvilket område, der behandles.

Intensiteten af den elektromagnetiske energi starter ud på et lavt niveau. Under behandlingen skruer vi stolle og roligt energiniveauet op, indtil vi når et passende niveau til netop din kropstype.

Behandlingen tager 30 minutter. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at man får 4-6 behandlinger over 2-3 uger.

Vi tilbyder behandlingen på mave, baller, lår, læg, biceps og triceps.
Umiddelbart efter et afsluttet forløb, vil du kunne se resultatet i form af større og stærkere muskler. Hvis du er i god form, vil du se resultater allerede efter første behandling. Dog vil det endelige resultat vise sig nogle uger efter et afsluttet forløb, da musklerne vokser over tid, og fedtreduktionen sker over uger til måneder.

EmShaper er til dig der ønsker at blive strammet op og komme stædige fedtdepoter til livs.

  • Opbygger styrke/muskelmasse, mindsker fedtdepoter og toner kroppen.
  • Kombinationen af den fedtreducerende-og muskeopbyggende effekt, gør EM Shaper Body metoden til den mest effektive (ikke kirugiske) krops-formende behandlingsform på markedet.
Behandlingen er smertefri. Dog kan der forekomme muskelømhed, sammenlignet med den ømhed der kan opstå under en styrketræning ved middel til høj intensistet.
Du kan have det tøj på du ønsker (f.eks. træningstøj, hverdagstøj etc). Dog må du ikke have noget metal på der hvor behandlingen kommer til at foregå. Du kan f.eks. ikke have et metal bælte på, hvis du ønsker at behandle maven.

Ligesom med alt andet muskelvækst skal de resultater du opnår med EmShaper vedligeholdes med regelmæssig træning og sund kost.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig EmShaper behandlinger hvis du:

  • Er gravid eller ammer.
  • Lider af epilepsi.
  • Har tidligere haft et hjerteanfald eller har et svagt hjerte.
  • Har metaliske implantanter i kroppen. F.eks. metalskruer efter en operation eller en pacemaker.
  • Lider af cancer.
  • Har en hjerneskade eller har undergået en hjerneoperation.
  • Har en pacemaker.

Nord Beauty Holte

Hent dit værdibevis til en prøvebehandling

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.

Perfekt til dig der:

Normalpris: 1.000 kr.

Din pris: 250 kr. (spar 75%)

Tilmeld dig ventelisten til et medlemskab.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.