– EmShaper

Byg muskelmasse og få en tonet krop. Helt uden sved på panden eller kirugiske indgreb.

Kan du tage 20.000 mavebøjninger på 30 minutter? Formentlig ikke. Men med vores nye EmShaper behandling kan du! Behandlingen aktiverer ca. 20.000 muskelsammentrækninger i løbet af kun 30 minutter og efterlader dig med en mere tonet krop.

Resultater der taler for sig selv

EmShaper er baseret på HIFEM (High Intensity Electro-Magnetic) teknologien, som er klinisk dokumenteret og FDA godkendt. Behandlingsformen gør det muligt at opbygge lokal muskelmasse på områder du selv har svært ved at få succes med.

Efter 6 behandlinger

Efter 8 behandlinger

Efter 7 behandlinger

Hvor ønsker du hjælp til at bygge ekstra muskelmasse?

Vi tilbyder EmShaper behandlingen på mave, baller, lår, læg, biceps og triceps.

Mavemuskler

Numsen

ARME / TRICEPS​

Ben

Biceps

Sådan fungerer EmShaper

Under behandlingen bliver udvalgte muskelgrupper udsat for høj-intensitet elektromagnetisk energi, som får musklerne til at trække sig sammen i det område der behandles. Behandlingen er den første af sin slags der bygger muskelmasse og forbrænder fedtceller i behandlingsområdet på samme tid.

De muskelsammentrækninger behandlingen fremtvinger er langt mere effektive og dybbere end dem vi selv skaber under en vanlig styrketræning. Kroppen reagerer på disse sammentrækninger ved at styrke muskelfibrene, hvilket resulterer i muskelvækst og øget styrke.

Den høje aktivitet i musklerne under behandlingen er energikrævende for kroppen, hvilket betyder en øget forbrænding og frigivelse af fedtsyrer fra fedtcellerne.

Fordelene ved EmShaper

Virker EmShaper behandlingen overhovedet?

EmShaper er klinisk bevist til at øge muskelmassen samt reducere stædigt fedt på det behandlede område. En amerikansk undersøgelse på 100 testpersoner, over en periode på 3 måneder, viser en gennemsnitlig øgning af muskelmassen på 16% og fedtreduktion på 19%. Læs studiet her.

- 0 %
Reducering af fedt
+ 0 %
Øgning af muskelmasse

Priser

Priser på EmShaper behandlinger

Hvis du endnu ikke har prøvet EmShaper hos os, kan du få en prøvebehandling for kun 500 kr. Efter behandlingen, kan du vælge at stoppe eller gå videre med en af vores forløb. Gælder kun for nye kunder.

500 kr

Til dig der ønsker at vedligeholde dine resultater efter længere tids pause. Giver adgang til 1 behandling á 30 minutter med 1 håndtag.

1.000 kr

Her får du et klippekort med 4 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag.

2.500 kr

Her får du et klippekort på 6 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag.

3.500 kr

Klippekortet giver adgang til 6 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag + en cryo behandling efter hver EmShaper session.

4.400 kr

Klippekortet giver adgang til 10 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag.

4.500 kr

Til dig der vil have mest for pengene. Klippekortet giver adgang til 10 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag + en cryo behandling efter hver EmShaper session.

6.400 kr

Gælder nye kunder

Spar 50% med en prøvebehandling

Har du endnu ikke prøvet EmShaper behandlingen ved os? Book en prøvebehandling til halv pris og se om det er noget for dig.

Klinikker

Vores klinikker

København Ø

Aarhus C

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på info@nordbeauty.dk– Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Ja, behandlingen er sikker. Nøglen til sikkerheden omkring enhver æstetisk behandling er træning. Vores behandlere er uddannet i brugen af maskinen og følger en striks protokol for at sikre, at din hud aldrig bliver beskadiget. 

Håndstykket bevæger sig konstant på din hud, og vi overvåger hudtemperaturen for at sikre, at din hud aldrig bliver for kold.

Behandlingen er ikke-invasiv og smertefri.

Derudover er maskinen også godkendt som medicinsk udstyr.

Behandlingen er smertefri, og nogle klienter beskriver den som ret behagelig. Dette skyldes massageteknikken der bruges og den session der begynder med hudopvarmningen, der gradvist falder i temperatur.

Vi kan desværre ikke lade dig gennemføre en behandling, hvis du har én af følgende tilstande/diagnoser:

  1. Er gravid.
  2. Har en nyresygdom.
  3. Har svær diabetis.
  4. Lider af Polyneuropati
  5. Har åreknuder på behandlingsområdet
  6. Har brok i bugen.
  7. Har ikke fået botox inden for de seneste 2 uger.
  8. Har ikke fået fillers inden for de seneste 4 uger.
  9. Har gennemgået kemoterapi inden for de seneste 21 måneder

1) Sørg for at drikke masser af vand de næste 72 timer, for at hjælpe kroppen til bedre at kunne ‘skylle’ affaldsstofferne ud.

2) Undgå så vidt muligt at indtage ‘usunde’ kulhydrater, sukker og andet der omdannes til insulin i 2-4 timer efter dine behandlinger. For at vedligeholde resultaterne på lang sigt, er det vigtigt med en sund og varieret kost, og at du dyrker motion. Fedtcellerne kan nemlig komme tilbage.

3) Efter en ansigtsbehandling anbefaler vi at du påfører ekstra øjen-og/eller ansigtcreme på det behandlede område.

4) Efter din behandling vil du blive tilbudt enten at bruges vores kompressionsmassage eller vibrationstræner for, at optimere aktiveringen af lymfesystemet.

Du vil opleve at du skulle tisse mere i de følgende 3 dage efter behandlingen og at dit urin vil skifte farve.

Lokal rødme på det behandlede område kan opstå efter behandlingen, men vil forsvinde efter et par timer.

Enhver, der ønsker at tabe sig, reducere cellulite, opstramme slap hud eller komme stædige fedtdepoter til livs.

Varigheden af de opnåede resultater varierer fra klient til klient. 

Din efterfølgende kost/livsstil har en stor indvirkning på resultaterne.

Hvis du sørger for at spise en sund/varieret kost og dyrker regelmæssig motion, så vil du opleve resultaterne forblive meget længere.

Afhængig af hvilken behandling du vil have udført, vil du allerede kunne se en forskel efter første behandling (især ansigtsbehandlinger).

Disse aftager dog typisk i løbet af de næste 48 timer.

De langvarige resultater vil du typisk se en uge efter din første behandling. De bedste resultater vil ses efter 2-3 uger efter din opstart, når kroppen har haft god tid til at kunne arbejde og dit lymfesystem er blevet boostet.