– EmShaper

Byg muskelmasse og få en tonet krop. Helt uden sved på panden eller kirugiske indgreb.

Kan du tage 20.000 mavebøjninger på 30 minutter? Formentlig ikke. Men med vores nye EmShaper behandling kan du! Behandlingen aktiverer ca. 20.000 muskelsammentrækninger i løbet af kun 30 minutter og efterlader dig med en mere tonet krop.

Resultater der taler for sig selv

EmShaper er baseret på HIFEM (High Intensity Electro-Magnetic) teknologien, som er klinisk dokumenteret og FDA godkendt. Behandlingsformen gør det muligt at opbygge lokal muskelmasse på områder du selv har svært ved at få succes med.

Efter 6 behandlinger

Efter 8 behandlinger

Efter 7 behandlinger

Hvor ønsker du hjælp til at bygge ekstra muskelmasse?

Vi tilbyder EmShaper behandlingen på mave, baller, lår, læg, biceps og triceps.

Mavemuskler

Numsen

ARME / TRICEPS​

Ben

Biceps

Sådan fungerer EmShaper

Under behandlingen bliver udvalgte muskelgrupper udsat for høj-intensitet elektromagnetisk energi, som får musklerne til at trække sig sammen i det område der behandles. Behandlingen er den første af sin slags der bygger muskelmasse og forbrænder fedtceller i behandlingsområdet på samme tid.

De muskelsammentrækninger behandlingen fremtvinger er langt mere effektive og dybbere end dem vi selv skaber under en vanlig styrketræning. Kroppen reagerer på disse sammentrækninger ved at styrke muskelfibrene, hvilket resulterer i muskelvækst og øget styrke.

Den høje aktivitet i musklerne under behandlingen er energikrævende for kroppen, hvilket betyder en øget forbrænding og frigivelse af fedtsyrer fra fedtcellerne.

Fordelene ved EmShaper

Virker EmShaper behandlingen overhovedet?

EmShaper er klinisk bevist til at øge muskelmassen samt reducere stædigt fedt på det behandlede område. En amerikansk undersøgelse på 100 testpersoner, over en periode på 3 måneder, viser en gennemsnitlig øgning af muskelmassen på 16% og fedtreduktion på 19%. Læs studiet her.
- 0 %
Reducering af fedt
+ 0 %
Øgning af muskelmasse

Priser

Priser på EmShaper behandlinger

Hvis du endnu ikke har prøvet EmShaper hos os, kan du få en prøvebehandling for kun 500 kr. Efter behandlingen, kan du vælge at stoppe eller gå videre med en af vores forløb. Gælder kun for nye kunder.

500 kr
1 behandling 1.000 kr.

Til dig der ønsker at vedligeholde dine resultater efter længere tids pause. Giver adgang til 1 behandling á 30 minutter med 1 håndtag.

1.000 kr.

Her får du et klippekort med 4 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag.

2.500 kr

Her får du et klippekort på 6 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag.

3.500 kr

Klippekortet giver adgang til 6 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag + en cryo behandling efter hver EmShaper session.

4.400 kr

Klippekortet giver adgang til 10 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag.

4.500 kr

Til dig der vil have mest for pengene. Klippekortet giver adgang til 10 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag + en cryo behandling efter hver EmShaper session.

6.400 kr

Alle klippekort har som udgangspunkt en gyldighed på 12 måneder.

Gælder nye kunder

Spar 50% med en prøvebehandling

Har du endnu ikke prøvet EmShaper behandlingen ved os? Book en prøvebehandling til halv pris og se om det er noget for dig.

Klinikken

Besøg os her

København Ø

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på info@nordbeauty.dk– Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Du vil få påsat en eller to applikationer, afhængig af hvilket område, der behandles.

Intensiteten af den elektromagnetiske energi starter ud på et lavt niveau. Under behandlingen skruer vi stolle og roligt energiniveauet op, indtil vi når et passende niveau til netop din kropstype.

Behandlingen tager 30 minutter. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at man får 4-6 behandlinger over 2-3 uger.

Vi tilbyder behandlingen på mave, baller, lår, læg, biceps og triceps.
Umiddelbart efter et afsluttet forløb, vil du kunne se resultatet i form af større og stærkere muskler. Hvis du er i god form, vil du se resultater allerede efter første behandling. Dog vil det endelige resultat vise sig nogle uger efter et afsluttet forløb, da musklerne vokser over tid, og fedtreduktionen sker over uger til måneder.

EmShaper er til dig der ønsker at blive strammet op og komme stædige fedtdepoter til livs.

  • Opbygger styrke/muskelmasse, mindsker fedtdepoter og toner kroppen.
  • Kombinationen af den fedtreducerende-og muskeopbyggende effekt, gør Insculpt metoden til den mest effektive (ikke kirugiske) krops-formende behandlingsform på markedet.
Behandlingen er smertefri. Dog kan der forekomme muskelømhed, sammenlignet med den ømhed der kan opstå under en styrketræning ved middel til høj intensistet.
Du kan have det tøj på du ønsker (f.eks. træningstøj, hverdagstøj etc). Dog må du ikke have noget metal på der hvor behandlingen kommer til at foregå. Du kan f.eks. ikke have et metal bælte på, hvis du ønsker at behandle maven.

Ligesom med alt andet muskelvækst skal de resultater du opnår med EmShaper vedligeholdes med regelmæssig træning og sund kost.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig EmShaper behandlinger hvis du:

  • Er gravid eller ammer.
  • Lider af epilepsi.
  • Har tidligere haft et hjerteanfald eller har et svagt hjerte.
  • Har metaliske implantanter i kroppen. F.eks. metalskruer efter en operation eller en pacemaker.
  • Lider af cancer.
  • Har en hjerneskade eller har undergået en hjerneoperation.
  • Har en pacemaker.

Tilmeld dig ventelisten til et medlemskab.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.