LYMFE- OG KOMPRESSIONSMASSAGE

Kompressionsmassage er med til at aktivere dit lymfesystem, som gør vores behandlinger endnu mere effektive.

Behandling med kompressionsmassage har mange gode og gavnlige effekter, alt lige fra smertebehandling af diverse skader, forbedret restitution og øget blodcirkulation, til øget at afhjælpe lymfødem og væskeophobninger i kroppen.

Behandling med kompressionsmassage

Lymfemassage er i familie med kompressionsmassagen. Her får man, med blide tryk, lymfevæsken ledt væk fra de steder i kroppen, hvor lymfekirtlerne ikke virker, og hen til lymfer, som stadig fungerer. Så døjer du med lymfødem, skal du helt sikkert prøve behandlingen. Hos Nord Beauty bruger vi en specialudviklet trykbølgemassage, der sætter kroppens stofskifte, lymfesystem og rensningsprocesser i bevægelse. Under den behagelige behandling trænger trykbølgerne ind i de dybere områder af bindevævet, og der opstår en dyb afslapningseffekt!

Fordele ved kompressionsmassage

Den blide og kontrollerede massage er fantastisk for alle, der har brug for at blive afspændt. Her er en række fordele ved at få denne behandling:

Hvornår bør jeg bruge kompressionsmassage?

Kompressionsmassage er til dig der trænger til at blive afspændt. Massageformen er velegnet til alle, der døjer med væskeophobninger i kroppen forårsaget af skader på lymfesystemet. Vi anbefaler især kompressionsmassage efter behandlinger med EmShaper for at opnå et endnu bedre resultat.

Derudover er der mange som nyder stor fordel af kompressionsmassage efter bl.a. kosmetiske behandlinger, da der efter denne type behandlinger, oftest opstår væskeophobninger i kroppen. Behandlingen bruges også med stor succes mod cellulite, appelsinhud og for pænere arvæv.

Priser

Priser på kompressionsmassage

  • 1 behandling 150 kr
  • 5 behandlinger 500 kr
  • 10 behandlinger 800 kr

1 klip = 30 minutter

Alle klippekort har som udgangspunkt en gyldighed på 12 måneder.

Klinikken

Besøg os her

København Ø

Tilmeld dig ventelisten til et medlemskab.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.