Oplev en ny verden af banebrydende wellness behandlinger.

Hos os finder du de mest moderne og innovative behandlingsformer inden for skønhed, sundhed og wellness. Vores hyggelige klinik er det perfekte sted at forkæle både din krop og sjæl. Besøg os og oplev en helt ny verden af velvære og sundhed.

“Welcome to the home of biohacking, where we believe in taking a holistic approach to health and wellness.

We use various biohacking techniques to assist our clients in achieving their health goals. Our approach to healthcare is distinct; we are dedicated to keeping up with cutting-edge research and innovation. We invest a significant amount of time researching and evaluating new technologies to ensure that we can offer our clients the most effective and groundbreaking treatments available.

At our clinic, we specialize in natural treatments that promote healing, rejuvenation, and vitality. Our treatments are non-invasive, safe, and effective, enabling our clients to enjoy the benefits of biohacking.

We acknowledge that true beauty stems from within. We believe that physical and mental health, as well as beauty, are all interrelated. Our treatments are designed to help the mind and body, promoting overall health and well-being in all aspects of our clients’ lives.

We understand that each individual has unique requirements and goals, which is why we take a personalized approach to care. We collaborate closely with each client to develop a bespoke treatment plan that is tailored to their specific needs and goals.

If you want to increase your energy levels, boost your immune system, or improve your mental clarity, we can help you achieve your objectives.”

Diana V. – The founder

Mød vores ambassadører

Astrid Elbo

Solo danser i Den Kongelige Ballet

Uddannelse: Det Kongelige Teaters Balletskole, 2001-10

Karriere: Ansat som aspirant ved Den Kongelige Ballet i 2010, som korpsdanser i 2012 og udnævnt til solist i 2018

“Mit navn er Astrid Elbo og jeg er solodanser ved den kongelige ballet. Jeg begyndte at komme ved Nord Beauty, fordi jeg var interesseret i at prøve cryoterapi.”…

Klik på knappen og se hele interviewet.

Prudence Davis

Health Impactor

“Jeg tror på, at et meningsfuldt liv er stærkt påvirket af vores mentale og fysiske velbefindende. I de senere år er behovet for at inspirere og hjælpe andre til at forstå vigtigheden af ​​sundhed i deres dagligdag vokset markant. Hvad enten det er psykiske smerter, stress eller kosmetiske problemstillinger som vægttab og følelsesmæssig spisning, er det især de langsigtede forandringer, jeg finder interessante, og hvordan sådanne kan implementeres i menneskers liv med udgangspunkt i hverdags miljøet og kognitive processer.

Min tilgang er forankret i mine personlige erfaringer sammen med min brede vifte af uddannelsesmæssig baggrund om sundhed….”

Praktisk

Adresse og åbningstider

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige klinik på indre Østerbro i København.

Man-tor 09:00 – 18:00
Fredag 09:00 – 17:00
Lør-søn: 10:00 – 16:00

Play Video

Prudence Davis interview

Baggrund
  • Prudence Davis er en 30-årig københavner, Health Impactor.
  • Trænings- og ernæringsekspert med fokus på selvpleje og holistisk sundhed.
  • Pilates & Reformer lærer, både 1:1, klasser og online videoer.
  • Podcast vært på podcasten Healthline.

Arbejder ud fra grundværdier som: Self Care & hverdagsglæde, med fokus på bæredygtige vaner, helbred og transparens inden for sundhed og wellness.

Du ved ikke, hvad du har, før det er væk…

Tilbage i 2017, før jeg mistede mit helbred, løb jeg dagligt med et stærkt fokus på at forbrænde kalorier, uden nogen som helst kontakt til min krop og sind.

Vores krop er så kloge og viser os tegn, når det er tid til at tage det et hak tilbage. Jeg mærkede konsekvensen ved at ignorere min krops tegn, mens jeg arbejdede i modebranchen i næsten ti år. Dette førte mig til stress, depression, hormonelle ubalancer og fuldstændig udbrændthed. I samme periode blev min mands anden kræftsygdom diagnosticeret, og jeg var også hans vicevært i den periode.

Han havde mange smerter, dag og nat. Jeg blev ved med at søge efter nye måder til naturligt at lindre hans smerter, da lægerne kun gav ham medicin, der ikke virkede, og bidrog med flere toksiner og bivirkninger i hans krop.

Dette satte gang i min ustoppelige videnskabsbaserede søgen efter sundhedsoptimering, og sammen med min mand har vi stadig et fælles mål i livet: at få det bedste ud af hverdagen uden smerter. Med udgangspunkt i min holistiske tilgang til træning, et positivt mindset, velvære, søvn, meditation og kost – har det været muligt at give plads til emner som håb, glæde, overskud og lyst til et meningsfuldt liv.

Hvilket område er du specialiseret i, og hvor mange års erfaring har du?

Jeg tror på, at et meningsfuldt liv er stærkt påvirket af vores mentale og fysiske velbefindende. I de senere år er behovet for at inspirere og hjælpe andre til at forstå vigtigheden af ​​sundhed i deres dagligdag vokset markant. Hvad enten det er psykiske smerter, stress eller kosmetiske problemstillinger som vægttab og følelsesmæssig spisning, er det især de langsigtede forandringer, jeg finder interessante, og hvordan sådanne kan implementeres i menneskers liv med udgangspunkt i hverdags miljøet og kognitive processer.

Min tilgang er forankret i mine personlige erfaringer sammen med min brede vifte af uddannelsesmæssig baggrund om sundhed. Som en del af mine behandlinger arbejder jeg ofte med biomekanik og ernæring og jeg har speciale i plantebaseret kost og smertebehandling – og hvordan man kan mindske smerter på en naturlig måde.

Der er hele tiden nye måder og nye undersøgelser om sundhedsoptimering, så jeg stræber efter at blive ved med at lære og altid holde mig opdateret, Pilates var den første træningsform, hvor jeg fik koblet alle de ting, jeg elskede, at trække vejret, at arbejde fra din indre kerne, og ballet, det er meget feminin, pilates hvis for livet, og jeg holder min egen nysgerrighed, da der altid er forskellige måder at bevæge sig på, med i pilates verden, reformer, mat arbejde og så, dertil har Jeg et speciale i plantebaseret kost, med særligt fokus på hormoner, da Jeg selv døjer med lavt stofskifte.

Løbende aktiviteter og tidligere bedrifter vi bør vide om?

Jeg arbejder altid ud fra mit hjerte, og det har taget mig igennem mange forskellige rejser.

En af dem er som frivillig i center for kræft og sundhed, der er jeg også uddannet pårørende vejleder, med særligt fokus på de kognitive værktøjer, såsom meditation og vaner.

I 2018, blev Jeg spurgt om Jeg ville deltage i Vild med dans, knækker cancer, det var på mange måder en meningsfuld rejse, Der udviklede mig mentalt og fysisk, det er meget givende og kunne hjælpe andre.

Smertepatienter eller mennesker med helbreds udfordringer er også noget Jeg har arbejdet med i mange år, særligt i forbindelse med opstart af et sundheds studie i københavn, som Jeg efter et par år.valgte og stoppe samarbejdet med, da det ikke værdimæssigt passede til mig, Jeg har pt. mit eget lille selfcare studie, der omfavner og møder dig der hvor du er, man kan trille ind som man er, der er lukket helt af, så det kun er dig der er i fokus, selve træningen er Reformer pilates, der arbejder ud fra ballettens principper, man arbejder indefra og ud, og det mentale er i den grad i fokus, da måde balancenerven og hver træningen er en stor del af træningen, afslutter altid mine sessioner med meditation og en matcha.

Hvad er din opfattelse af Nord Beauty, og hvorfor anbefaler du Nord Beauty?

Nord Beauty er et fantastisk værktøj , som Jeg aktivt bruger i min hverdag, Jeg møder ofte mennesker der har udfordringer på den ene eller den anden måde, føler mig meget privilegeret og taknemmelig over og kunne henvise til behandlinger der rent faktisk virker. Nord beauty har løsninger til alle, om det er så er fokus på energi boost ,smerter. Er der løsninger til alt, det er nogle ildsjæle der står bag, og det er meget berigende og få lov til at være med på deres rejse.

Tilmeld dig ventelisten til et medlemskab.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.