VacuShaper

Løbebåndet der er dobbelt så effektivt som det du finder i dit fitness center.

VacuShaper er en kabine med indbygget løbebånd der bl.a. bruger infrarødt lys og vakuum til at gøre den træning dobbelt så effektiv. Vakuum-terapien sørger for at træningen målretter de mest genstridige fedtdepoter ved, at øge blodcirkulationen til hofter, balder og lår.

Effektiv træning med VacuShaper

VacuShaper er et vakuum- og infrarødt teknologisystem, der hjælper dig med at slippe af med cellulite og fedt, meget hurtigere end ved almindelig motion. Hovedfokus for VacuShaper er at målrette de større områder på vores krop, der lagrer fedt – hofter, mave, lår og balder.

Infrarødt lys

Vacushaper bruger professionelle IR-radiatorer, der genererer et komplet IR-spektrum (IR-A, IR-B i IR-C). På denne måde når strålingen det dybe hudlag.

Infrarødt lys

Læs mere

Vakuum

Kammerets særlige egenskab er vakuumsystemet, der skaber det lave atmosfæriske tryk. De nedre dele af kroppen oplever øget blodcirkulation og en stigning i temperaturen, efterhånden som træningen fortsætter.

Kollagen lamper

Rødlysterapi er en behandling, der bruger rødt lys med lav bølgelængde til at forbedre din huds udseende, såsom at reducere rynker, ar, rødme osv.

Kollagen lamper

Læs mere

Hvordan virker VacuShaper?

VacuShaper er et vakuum- og infrarødt teknologisystem, der hjælper dig med at slippe af med cellulite og fedt, meget hurtigere end ved almindelig motion. Hovedfokus for VacuShaper er at målrette de større områder på vores krop, der lagrer fedt – hofter, mave, lår og balder.

Vakuum hjælper med at øge blodcirkulationen til fedtvævslaget (fedt under huden). Øget blodgennemstrømning i sub-atmosfærisk tryk fremmer hurtigere forbrænding af fedtstoffer og aktiverer lymfesystemet, hvilket sikrer bedre udrensning af affaldsstoffer og toksiner. 

Under træningen rammer det infrarøde lys din hud og øger svedproduktionen, som hjælper med at fjerne flere giftstoffer via hudens porer. Infrarødt lys øger iltforsyningen markant gennem blodet til huden og fedtvævet.

Spar 25% med en prøvetræning

Hvis du endnu ikke har prøvet at træne på vores VacuShaper, så har du mulighed for at booke en prøvetræning og en opstartskonsultation for kun 300 kr. (normalt 400 kr.).

Du skal afsætte ca. 40 minutter til din første tid, da du her vil modtage din opstartskonsultation.

Dokumenteret virkning

“The purpose of this study was to determine the effect on local fat deposition and body weight of wearing a near-infrared light belt around the abdomen. [Subjects and Methods] Twenty-eight obese female subjects participated in this experiment. For measurement of body composition, an impedance-style body fat analyzer was used.”

Priser

VacuShaper prisliste

Hvis du endnu ikke har prøvet at træne på vores VacuShaper, så har du som ny mulighed for at booke en prøvetræning á 30 minutter til kun 300 kr. (normalt 400 kr.)

Du skal afsætte ca. 40 minutter til din første tid, da du her vil modtage din opstartskonsultation.

300 kr.
1 træning 400 kr.

Træning 1 gang á 30 minutter

400 kr.
6 træninger 2.000 kr.

Træn 6 gange á 30 minutter. Kun 333 kr. pr. træning.

2.000 kr.
10 træninger 3.000 kr.

Træn 10 gange á 30 minutter. Kun 300 kr. pr. træning.

3.000 kr.
15 træninger 4.000 kr.

Træn 15 gange á 30 minutter. Kun 266 kr. pr. træning.

4.000 kr.

Alle klippekort har som udgangspunkt en gyldighed på 12 måneder.

Klinikken

Prøv VacuShaper i vores klinik på Østerbro

København Ø

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på info@nordbeauty.dk– Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Du skal medbringe følgende til dine træninger med VacuShaper:

 • Leggings og træningsshorts med høj talje.
 • Kondisko.
 • T-shirt.
 • Sports-BH hvis du ønsker at få den fulde effekt af det infrarøde lys under træningen.
 • Høretelefoner og tlf. hvis du ønsker at lytte til musik under træningen.
Ja. Træning på løbebåndet er ligeså sikker som et ‘almindeligt’ løbebånd du kender fra f.eks. dit fitnesscenter. Løbebåndet kan snildt bruges uden opsyn. Det infrarødeInfrarøde og vakuumniveauer kan nemt justeres efter dine behov.
Vakuum-effekten forbedrer blodgennemstrømningen i fedtvæv og accelererer på den måde vægttab. Det infrarøde lys booster stofskiftet og opretholder en reguleret temperatur mellem 25 – 40 grader Celsius, hvilket forårsager positiv svedtendens og afgiftning, men bremser også ældningsprocessen og forynger huden.
VacuShaper er velegnet til både “begyndere” der drømmer om at tabe sig, men egner sig også til atleter, der er interesseret i at variere sin træning. Det infrarøde lys har nemlig vist sig at have stor effekt på at lindre muskelspændinger.

Det gør du ved at køre et forløb på minimum 20 sessioner (3 gange om ugen) i løbet af en 6 ugers periode, for at “kickstarte” stofskiftet.

Resultaterne er generelt allerede synlige efter 10 træninger. (I nogle tilfælde vil det dog ikke ses på vægt- og centimetermål, men huden på dine lår vil syne mere glat og strammere).

Træningen tager kun 30 minutter, men dette er tilstrækkeligt. Under almindelig træning starter fedtforbrændingen efter 20-30 minutters træning. I VacuShaper er denne tid reduceret med en tredjedel.

Mens du træner i VacuShaper, bør du holde en optimal puls (OHR).

Ved at opretholde den optimale puls dækkes kroppens energibehov med 80% fedt og kun 20% kulhydrater, hvilket er vigtigt for maksimale resultater.

Formlen til beregning af OHR = 0,65 x (220 – din alder).

For bedst effekt påfør en cellulitecreme, før du går ind i VacuShaperen.

Husk at drikke ekstra under dit forløb – den generelle anbefaling er cirka 1 til 2 liter vand om dagen, og vi anbefaler du drikker lidt mere gennem dit forløb hos os.

Du kan desværre ikke gøre brug af VacuShaper, hvis du har er/har noget af følgende:

 • Gravid
 • Menstruation
 • Epilepsi
 • Under påvirkning af stoffer eller alkohol
 • Åreforkalkning,
 • Blodkoagulationsforstyrrelser
 • Historik med nogen form for trombose
 • Hjertekarsygdomme
 • Hjerteanfald
 • Problemer med hjerte, nyrer eller lever
 • Inflammatoriske sygdomme
 • Forhøjet blodtryk
 • Komplikationer efter hjerteanfald
 • Kredsløbssvigt
 • Multipel sclerose
 • Overfladisk eller dyb betændelse i venerne på underekstremiteterne
 • Tumor

Tilmeld dig ventelisten til et medlemskab.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.