Salt and Infrared Sauna. The Combination of the Future.

Første gang? Book en intro session for kun 350 kr.

Fordele

Detox

Vægttab og øget stofskifte

Forbedret hjertesundhed

Reduktion af stress og træthed

Lindrer hudtilstande

Booster immunforsvaret

Lindrer muskel- og ledsmerter

Reducerer appelsinhud

Forebygger kroniske sygdomme

En unik kombination

Infrarød sauna og saltterapi har i årtier været anvendt til at fremme sundhed. I vores Salt Full Spectrum Infrarøde Sauna tilbyder vi begge terapier sammen. Ved at kombinere disse to terapier får du dobbelt så mange fordele på samme tid. Du får de afslappende og terapeutiske fordele ved saltterapien og de afgiftende fordele ved en infrarød sauna samtidig.

Hvorfor kombinere infrarød sauna med saltterapi?

Ved at kombinere saltterapi og infrarød sauna får du næsten helt sikkert langt bedre resultater end ved kun at bruge en af ​​dem.

Vores sauna er også udstyret med et chromotherapy-lys. Chromotherapy bruges på hospitaler til at hjælpe med at behandle depression, der skyldes sæsonbetinget affektiv lidelse. Vores lys cykler også gennem andre farver for at producere forskellige effekter. Afhængigt af det valgte lys kan du øge cirkulationen, produktionen af ​​kollagen og sveden.

Sådan fungerer det

Terapeutisk saltopløsning omdannes til mikropartikler og spredes i luften, som derefter inhaleres gennem luftvejene. Fugtigheden hjælper med at sprede salt partiklerne længere ud i luften, så der er mere salt til dig at indånde.

Haloterapi kan hjælpe med at stimulere åndedrætssystemet, reducere inflammation, bekæmpe infektioner og fjerne blokeringer. Haloterapi menes at være antibakteriel og antiinflammatorisk og kan hjælpe med fordøjelsesproblemer, depression, hudproblemer og immune system oversensitivitet.

Fire and ice combo

Kombiner varme og kulde for den ultimative oplevelse og effekt

Vores ‘Fire and Ice combo’ er et must try til dig der gerne vil have maksimal effekt af dine sauna, salt -og cryobehandlinger.

Priser

Infrarød sauna sessions

Til dig der endnu ikke har prøvet en session i vores infrarøde sauna (1 sauna session af 30 min.).

350 kr

5 sauna session af 30 minutter

1.600 kr.

10 sauna session af 30 minutter

2.900 kr.

1 session der kombinerer sauna efterfulgt af cryoterapi

550 kr.

5 sessions der kombinerer sauna efterfulgt af cryoterapi

2.500 kr.

10 sessions der kombinerer sauna efterfulgt af cryoterapi

4.600 kr.

Alle klippekort har som udgangspunkt en gyldighed på 12 måneder.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på info@nordbeauty.dk– Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Ja, det kan du. Vores Full Spectrum infrarøde sauna har mange fordele alene

Det kan du tro. Til venstre for saunaen finder du en dør der giver dig direkte adgang til et privat badeværelse m. bruser og WC.

Din sikkerhed er vores førsteprioritet. Vores infrarøde sauna tilbyder de laveste og sikreste EMF- og ELF-niveauer af alle infrarøde saunaer på markedet.

I vores sauna er EMF-niveauerne primært under 1mg, selv når de testes direkte på varmelegemet. Hvor du sidder i saunaen, er EMF-niveauerne næsten 0mg. Til sammenligning har Environmental Protection Agency tidligere foreslået en sikkerhedsstandard på 3 mG, hvor alt under 3 mG anses for sikkert.

ELF-niveauerne i vores infrarøde sauna er 3-5 gange under tærsklen for bekymring.

Når du bruger en infrarød sauna, anbefaler vi altid at sikre, at både EMF- og ELF-niveauerne er lave. Du kan se mere information om de varmelegemer, der bruges i vores sauna, her.

Certifikat #1

Certifikat #2

Infrarød varme er opdelt i tre kategorier: nær, midt og fjern. Hver kategori trænger ind i huden i forskellige dybder og målretter forskellige fysiske tilstande.

Fjern infrarød sauna udsender kun fjern infrarød varme, mens fuldspektret sauna udsender alle tre typer.

Det Nationale Sundhedsinstitut (NIH) antyder, at hver type infrarød varme fremmer forskellige fordele afhængigt af, hvordan din krop reagerer på de forskellige bølgelængder.

Fjern infrarød sauna er gode til sundhedsmæssige mål som afgiftning, vægttab, forbedring af immunsystemet og forbedring af kardiovaskulær sundhed. Varmen fra disse saunaer kan trænge dybt ind i blødt væv, hæve din kerne-temperatur og forbedre cirkulationen.

Fuldspektret saunaer udsender alle tre typer infrarød varme og kan give smertelindring, fornyelse af huden, sårheling og celle sundhed ud over fordelene ved fjern infrarød sauna.

Nær og midt infrarød varme kan hjælpe med at genoplive mitokondrier, som findes i hver celle i vores krop og er ansvarlige for at drive vores kropsfunktioner. Disse typer varme stimulerer fotoreceptorer, der omgiver mitokondrierne, hvilket resulterer i mere ilt, der pumpes ind i blodbanen. Dette genopliver mitokondrierne, hjælper med at vende skader i systemet og lindre symptomer på forskellige tilstande.

Sveden er en fantastisk måde at befri kroppen for toksiner såsom giftstoffer, forurenende stoffer, pesticider og tungmetaller, hvilket igen kan forbedre immunsystemet og det generelle helbred. Udover at øge stofskiftet og reducere stress, kan sveden give dig en følelse af at have trænet uden at skulle anstrenge dig. Ved hjælp af den infrarøde sauna kan du afgifte din krop, forbedre din cirkulation, lymfedrænage og kardiovaskulære sundhed, mindske smerter, øge dit stofskifte for at hjælpe med vægttab, forynge din hud og mindske stress- og kortisolniveauer. Det bedste af det hele er, at gentagen udsættelse for varmen fra infrarødt lys kan give kumulative sundhedsmæssige fordele.

En infrarød sauna fungerer ved en lavere temperatur end en traditionel sauna. Temperaturen i en infrarød sauna ligger typisk mellem 48,8°C og 64°C, mens en traditionel sauna kan nå op på 65,56°C og 82,2°C. Den lavere temperatur i en infrarød sauna opvarmer kroppen indefra og sikrer en mere effektiv detox end i en normal sauna. I en infrarød sauna opvarmer kun omkring 20 procent af varmen luften, mens de resterende 80 procent opvarmer din krop direkte. Dette gør, at en infrarød sauna føles mindre varm og ubehagelig end en normal sauna.

Ved vores EmShaper, Cryo og Infrarød Sauna behandlinger er konsistens nøglen til bæredygtige resultater. Selvom det tager tid at opbygge de fulde fordele ved behandlingerne, vil du allerede efter den første session føle en øjeblikkelig tilfredsstillelse. Du vil føle dig rolig og afslappet i både krop og sind, da behandlingerne hjælper med at berolige dit nervesystem og sænke kortisolniveauet i din krop.

Vi anbefaler, at du bærer badetøj eller et håndklæde i saunaen. Du vil have dit eget private rum, hvor du kan slappe af og nyde din saunaoplevelse i fred og ro.
For at få den bedste oplevelse i saunaen er det vigtigt at være godt hydreret, da du vil svede en del. Derfor anbefaler vi, at du drikker rigeligt med vand inden din session, og undgår alkohol og tømmermænd. Vi har vand til rådighed i saunaen, og du er velkommen til at medbringe en glas- eller rustfri stålflaske. Det er også en god idé at tage et brusebad efter sessionen for at skylle de giftstoffer, du har frigivet, ud af kroppen. Vi stiller brusefaciliteter og håndklæder til rådighed.
Der kan være op til 2 personer i saunaen på samme tid. Du vil dog altid have den for dig selv medmindre du vælger at tage en ven/veninde med til sessionen for kun 100 kr. ekstra.
Vi tager hygiejne meget alvorligt, og derfor desinficeres vores saunaer grundigt efter hver brug. Ved hjælp af infrarødt lys dræbes alle bakterier og luftbårne sygdomsfremkaldende stoffer effektivt. Du kan derfor trygt nyde din infrarøde saunaoplevelse med ro i sindet.
Personer der er gravide, børn under 12 år, dem der har følsomhed over for varme, dem med hæmofili, feber, og dem der er påvirket af alkohol eller stoffer, bør undgå at bruge saunaen. Hvis du er usikker på, om det er sikkert for dig at bruge den infrarøde sauna, anbefales det altid at konsultere din læge først.

Lær mere om videnskaben bag

Der er efterhånden udført adskillige studier der fremviser mange af de fordele der kan opnås ved brug af infrarød sauna. Klik på knappen nedenfor for at lære mere.

Klinikken

Prøv en sauna session i vores klinik på Østerbro

København Ø

Tilmeld dig ventelisten til et medlemskab.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.