– EmShaper priser

EmShaper behandlinger til en skarp pris

Hvis du endnu ikke har prøvet EmShaper hos os, kan du få en prøvebehandling for kun 500 kr. Efter behandlingen, kan du vælge at stoppe eller gå videre med en af vores forløb. Gælder kun for nye kunder.

500 kr
1 behandling 1.000 kr.

Til dig der ønsker at vedligeholde dine resultater efter længere tids pause. Giver adgang til 1 behandling á 30 minutter med 1 håndtag.

1.000 kr.

Her får du et klippekort med 4 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag.

2.500 kr

Her får du et klippekort på 6 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag.

3.500 kr

Klippekortet giver adgang til 6 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag + en cryo behandling efter hver EmShaper session.

4.400 kr

Klippekortet giver adgang til 10 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag.

4.500 kr

Til dig der vil have mest for pengene. Klippekortet giver adgang til 10 EmShaper behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag + en cryo behandling efter hver EmShaper session.

6.400 kr

Alle klippekort har som udgangspunkt en gyldighed på 12 måneder.

Spar 50% med en prøvebehandling

Har du endnu ikke prøvet EmShaper hos os? Book en prøvebehandling til halv pris og se om det er noget for dig.

Del betalingen op med Sundhed+

Med en Sundhed+ Kredit kan du nemt og smertefrit dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.

Klinikker

Vores klinikker

København Ø

Aarhus C

Hvad er EmShaper behandlinger?

EmShaper behandlinger er en fokuseret opbygning af musklerne. Begge dele medvirker til at få kroppen til at stramme sig op og give en flot og trimmet fremtoning. Selve behandlingen foregår ved at der sendes elektromagnetiske impulser ind i det specifikke område, så muskulaturen stimuleres og fedt forbrændes. Bare rolig, det gør hverken ondt eller giver stød. EmShaper er den eneste behandlingsform der kan præcisere hvilket område på kroppen der skal reduceres fedt fra. På den måde er det en effektiv behandlingsform til at få has på fedtet på maven, mormor-armene eller et par baller der ikke er helt så opstrammede som de var engang.