– Hvorfor vælge Nord Beauty?

Gå i dybden med cryobehandling

Hvad kan Nord Beauty tilbyde mig?

Vi tilbyder cryoterapi i København. Markedet for cryoterapi vokser støt i disse år, både internationalt og i Danmark. Det skyldes, at flere er blevet opmærksomme på behandlingens alsidighed og positive virkning på kroppen. Der kommer flere og flere aktører, der tilbyder cryoterapi i forskellige former, og her er vi i Nord Beauty blandt de førende i Danmark

Hos Nord Beauty stræber vi efter at give dig:

Vi vil meget gerne opfordre dig til at prøve flere forskellige cryomaskiner, hvis du er i tvivl. Så kan du bedst selv bedømme, hvor du oplever det bedste resultat, og så er vi ret sikre på, vi ses igen.

Hvad er forskellen på Nord Beauty og andre lignende behandlinger?

Der er grundlæggende to områder, du skal være opmærksom på, når der er tale om cryoterapi.

For det første er der forskel på, om den terapi du tilbydes er WBC (Whole Body Cryo) eller PBC (Part Body Cryo) – altså om det er helkrops- eller delkropsterapi. Forskellen på de to behandlingsformer er, som navnene antyder, hvor stor en del af din krop, der nedkøles.

Den anden forskel ligger i, hvordan de høje kuldegrader opnås. Det kan gøres enten ved hjælp af elektricitet eller nitrogen. Typisk vil producenterne af nitrogenmaskinerne fremhæve deres høje kuldetemperaturer, som en fordel i forhold til elektrisk nedkøling, hvor kuldegraderne på papiret ikke er så ekstreme.

Omvendt så fremhæver producenterne af de elektriske maskiner ofte de sikkerhedsmæssige aspekter ved brug af nitrogen (FDA).

Hvad tilbyder Nord Beauty?

Som de første i Danmark har vi valgt at tilbyde en helkrops cryobehandling (WBC), hvor du træder ind i et elektrisk nedkølet cryokammer med hele kroppen, og hvor kulden i kammeret virker efter princippet om ”tvungen konvektion”.

Det betyder i praksis, at varmen fra din egen krop tvinges ud af kammeret, og dermed er nedkølingen af din krop ekstremt effektiv – uanset om kuldegraderne på papiret ikke når samme højder som maskiner nedkølet med nitrogen. Du kan læse mere om princippet og et studie om forskellen her.

Vores cryokammer er 100% produceret og udviklet i Tyskland hos en af pionererne indenfor cryoteknologi. Der ligger mere end 25 års erfaring og innovation i udviklingen af vores elektriske helkrops-cryokammer. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en særdeles effektiv helkrops-cryobehandling til markedets bedste priser.

Hvorfor har vi valgt et helkrops-cryokammer?

Det overordnede mål ved cryoterapi er at stimulere kroppen med et ‘kuldechok’, hvilket får kroppen til at starte sin egen selvreparationsproces.

Mange udbydere af cryoterapi fokuserer på, hvor mange minusgrader deres maskine kan opnå. Logikken er, at jo koldere maskinen kan gøre det, jo bedre – men det er ikke altid rigtigt.

Når det kommer til cryoterapi, er det egentlig uinteressant, hvor mange minusgrader en maskine menes at kunne opnå. Det vigtigste er den målbare nedkøling af kroppen, hvilket bør være pejlemærket for en effektiv cryobehandling. Ligeledes er det også vigtigt, hvor bredt dækkende nedkølingen er på kroppen.

Denne undersøgelse viser for eksempel, hvor stor en forskel det gør, om det er en helkrops- eller delkropsbehandling, ved at sammenligne et cryokammer (minus 110 grader) med en åben cryosauna (minus 160 grader).

Elektrisk nedkølet helkrops cryo kammer før/efter behandlingen

Gruppe A) Elektrisk nedkølet walk-in cryo kammer: Klinisk studie. Termogrammer taget lige før (a, b) og efter (c, d) en whole body cryo session i et lignende kammer som vi har I Nord Beauty.

Nitrogen nedkølet cryo sauna før/efter behandlingen

Guppe B) Åben cryo sauna, nedkølet med flydende nitrogen: Klinisk studie. Termogrammer taget lige før (a, b) og efter (c, d) en behandling i en åben cryo sauna nedkølet med nitrogen.

Det ses tydeligt på termogrammerne fra undersøgelsen, at nedkølingen i dette elektriske cryokammer er mere bredt dækkende end i den cryosauna, der sammenlignes med.

Det er altså samme lignende brede effektive dækning, du vil opleve hos Nord Beauty – nemlig en effektiv jævn nedkøling af hele kroppen – inklusiv bryst, skuldre, nakke og hoved. Især hoved og nakke er efter vores opfattelse meget vigtig at få nedkølet, idet den helt centrale Vagus nerve udspringer fra hjernestammen, løber langs halsen og forgrener sig ud i hele kroppen og har indflydelse på stort set alle vores indre organer.

Hvordan måler vi din nedkøling?

For at dokumentere kulde-effekten af vores behandling, måler vi altid din overflade hud-temperatur før og efter behandling.
Ifølge vores anerkendte producent, så skal faldet i overflade hud-temperaturen være omkring 15 grader, for at kulde effekten (den termiske effekt) opnås. Det leverer vores kammer og mere til – i hver eneste behandling.
Med vores helkrops cryokammer mener vi, at Nord Beauty giver dig den bedste oplevelse til markedets bedste pris.
Og som en lille bonus kan du tage en ven/veninde eller din partner med dig – der er nemlig plads til to.

For at opnå den fulde effekt af cryoterapi skal din overflade-temperatur falde mere end 15 grader.​

I videoen ovenfor kan du se hvordan testpersonens temperatur falder ca. 20 grader efter en session.

Udforsk de mange andre fordele ved cryobehandling

Træd ind i vores rummelige helkrops cryo-kammer, der gradvist nedkøler hele din krop (inklusiv hoved, hals og skulder) med frisk kold luft.

Tilmeld dig ventelisten til et medlemskab.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.