– Om cryoterapi

Bedre søvn og mindre stress med cryoterapi

Stress & søvn kan hjælpes med cryobehandling

500.000 danskere føler sig udbrændte på jobbet på grund af stress, og det øger risikoen for alvorlige følgevirkninger i hverdagen. Cryoterapi kan hjælpe dig med at opnå bedre søvn og mindre stress.

Kroppen opfatter af natur ekstrem kulde som en fare. For at undgå forfrysninger og for at øge chancerne for overlevelse aktiverer kroppen alle sine forsvarssystemer, bl.a. ved at frigive endorfiner og serotonin. Serotonin forbindes ofte med følelsen af veltilpashed og lykke, og endorfiner er kroppens eget såkaldte “humørmedicin”. Når du modtager cryoterapi udløses disse stoffer i din krop, hvilket gør at du oplever mindre stress.

Søvn er ligeledes et vigtigt parameter for at undgå, at din krop kommer i en stresset tilstand. Mange der bruger helkrops-cryobehandlingen på fast basis, oplever en bedre og dybere søvn. Forklaringen er, kroppen så at sige har været på hårdt arbejde i kulden, og det giver en god træthed i kroppen, når dagen er omme. En bedre søvn betyder, at du har mere energi til dagen efter.

Ny kunde?

Hvis du er ny kunde hos os, så anbefaler vi at du starter med et introforløb. Klik på linket og læs meget mere om det nedenfor.
Spar 28%

Udforsk de mange andre fordele ved cryobehandling

Tilmeld dig ventelisten til et medlemskab.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.