– Om cryoterapi

Anti-aging med cryoterapi

Hudpleje og cellulites

90 ud af 100 kvinder har cellulitis. Helkrops-cryoterapi har vist sig som en særdeles værdig modstander af dét problem, og cryoterapi kan derfor fungere som effektiv anti-aging metode.

Forklaringen er, at hudoverfladen reduceres under behandlingen, og med de ca. -15° C i kammeret udløses et kuldechok, som giver en mere intensiv blodcirkulation i huden, hvilket stimulerer hudens stofskifte.

Grundlæggende fungerer anti-aging med cryoterapi ved at udløse kroppens overlevelses- og forsvarsmekanismer, hvilket kickstarter din krops evne til at genopbygge sig selv. Det frigiver bl.a. en masse endorfiner, som din krop bruger til at regenerere. Ligeledes er der undersøgelser, der viser, at behandlingen øger kroppens egen kollagenproduktion. Det er specielt vigtigt, da kollagen sørger for, at bindevævet holder din hud elastisk, fast og giver den ungdommelig fylde.

Genetisk opbevarer kvinder mere vand i deres bindevæv end mænd, og dette kan også føre til udvikling af cellulitis, især i området omkring lårene. Den dybe kulde fra terapien aktiverer lymfesystemet, hvilket har den gavnlige effekt, at overskydende vand transporteres væk fra bindevævet, og det kan dermed reducere den synlige cellulitis.

Slutresultatet er, at helkrops-cryoterapi hjælper dig til en fremskyndet og forbedret regenerering af huden, hvilket giver en glattere og fastere hud samt reduktion af rynker.

Ny kunde?

Hvis du er ny kunde hos os, så anbefaler vi at du starter med et introforløb. Klik på linket og læs meget mere om det nedenfor.
Spar 28%

Udforsk de mange andre fordele ved cryobehandling

Tilmeld dig ventelisten til et medlemskab.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.