– Om cryoterapi

Rehabilitering med cryoterapi

Akutte skader & rehab

Får du en akut skade i kroppen, er det normalt at opleve smerte og inflammation. Det er en del af kroppens egen helingsproces. Røde og hvide blodlegemer er nødvendige på skadestedet for at bekæmpe infektion og levere tiltrængt pleje. Men væske omkring disse celler / skadesområdet kommer ofte i vejen for kroppens egen helingsproces. Væsken forårsager tryk, stagnation og smerte i skadesområdet. Vi kender alle husrådet om at behandle med en ispose på en akutskade – og det er samme princip når akutte skader behandles med cryoterapi.

Helkrops-cryoterapi er en moderne ispose med en meget større effekt på skader og rehabilitering. Det er bl.a. derfor professionelle atleter har fået øjnene op for behandlingen. Helkrops-cryobehandlingen reducerer og omfordeler den væske, der skaber problemer. Recirkulationen forbedres, toksiner filtreres og skylles ud, og iltet blod strømmer igennem og ud til muskler og led, og derved opleves der hurtigere rehabilitering med crypoterapi.

Cryobehandlingen er en sikker og naturlig måde at mindske inflammation, og samtidig fremskynder den genopbygningen af beskadiget væv og ømme led. Som sagt – tænk på det som en ekstrem version af en ispose, langt hurtigere og markant mere effektiv.

Bemærk: Det er vores klare anbefaling, at du konsulterer egen læge, hvis du er i tvivl om din sundhedstilstand egner sig til helkrops-cryobehandling. Vi henviser endvidere til den erklæring, du underskriver forud for din helkrops-cryobehandling.

Udforsk de mange andre fordele ved cryobehandling

Tilmeld dig ventelisten til et medlemskab.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.