Oplev forskellen

Prøv cryoterapi mod appelsinhud, kropssmerter og lav energi

Hvis du endnu ikke har prøvet alle de fantastiske fordele ved cryoterapi på egen krop, så kan du lige nu tilmelde dig et introforløb og prøve behandlingsformen til Danmarks bedste pris.

Spar 28%!

Vejen til en sundere-og energifyldt tilværelse

Træd ind i vores rummelige cryo-kammer der gradvist nedkøler hele din krop (inklusiv hoved, hals og skulder) med elektrisk nedkølet tør og frisk luft.

Det siger vores kunder

Det kan du opnå med cryoterapi

Første medicinsk godkendte helkrops cryoterapi i Danmark

Markedet for cryo-terapi eksploderer i disse år – både internationalt, men også i Danmark. Det skyldes, at flere og flere får øjnene op for behandlingens alsidighed og positive virkning på kroppen. Der kommer flere og flere aktører, der tilbyder cryo-terapi i forskellige former, og lad det være sagt med det samme: alle udbydere mener naturligvis, at de har den bedste og mest effektive behandling, men vi ved, der er forskel.

Vores cryo-kammer er 100% produceret og udviklet i Tyskland hos en af pionererne indenfor cryo-teknologi. Der ligger mere end 25 års erfaring og innovation i udviklingen af vores elektriske helkrops-cryo-kammer.

Behandlingen

Se hvordan behandlingen foregår

Play Video

Hent dit værdibevis her

Er du klar til at blive opstrammet, booste dit helbred og komme kropssmerterne til livs? Udfyld formularen nedenfor og modtag et værdibevis der giver dig 4x behandlinger for kun 800 kr. (normalt 1.120 kr.)

Det får du:

Normalpris: 1.120 kr.

Din pris: 800 kr.

Udfyld formularen og modtag dit værdibevis

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på info@nordbeauty.dk – Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Når du ankommer til din behandling forsyner vi dig med et cryo-kit (maske, vanter, hovedbånd og sko), som du skal have på under behandlingen. Derudover får du også udleveret en morgenkåbe, som du kan have på, imens du venter på at træde ind i cryo-kammeret. Derefter bliver du tildelt et af vores prøverum, som du skal klæde om i.

Når du er omklædt og har iført dig badekåben, bliver du fulgt ind til behandlingsrummet. Under behandlingen står en af vores supervisorer og holder øje med, at alt forløber efter vores retningslinjer.

Efter behandlingen kan du fortsætte din dag helt som normalt. Da kulden er tør i cryo-rummet, behøver du ikke tage et bad efter behandlingen. 

Behandlingen ødelægger heller ikke din makeup.

For at opnå de bedste resultater med behandlingen, anbefaler vi, at du gennemfører behandlingen i så lidt tøj som muligt, for at eksponere så meget af din krop som muligt til kulden. Men du skal også tage højde for dit eget komfortniveau. Derfor anbefaler vi at du har en af følgende beklædninger på under behandlingen:

 • Undertøj
 • Badetøj (uden metal)
 • Sports BH (med undertøj)
 • BH
 • Crop top
 • Varme sokker

Når du ankommer til din behandling forsyner vi dig med et cryo-kit (maske, vanter, hovedbånd og sko) som du skal have på under behandlingen. Derudover får du også udleveret en morgenkåbe som du kan have på imens du venter på at træde ind i cryo-kammeret.

HUSK #1: At tage højde for at det du har på under behandlingen skal være tørt.

HUSK #2: At tage et par varme og lange sokker med, som du kan have på indeni de sko, du får udleveret (du har også mulighed for at købe et par i klinikken for 25 kr.).

Nej! Behandlingen foregår i et lukket rum. Det vil derfor ikke være muligt for andre kunder eller “fremmede” at kigge på, imens du gennemgår din behandling. Kun de personer du selv vælger og en Nord Beauty supervisor vil befinde sig i rummet under din behandling.

Det føles som om, du står på toppen af et snedækket bjerg! Kulden er tør og derfor ikke ubehagelig, sammenlignet med f.eks. vinterbadning. Det er 100% sikkert at trække vejret, som du normalt gør under behandlingen, luften er nemlig naturligt nedkølet med hjælp fra elektricitet. Vores cryo-kammer er rummeligt, og der er plads til 2 personer, så du kan tage en ven/veninde med til din behandling. Den store glasflade gør, at du på ingen måde føler dig klaustrofobisk, og du kan altid åbne døren, hvis du ønsker at afslutte behandlingen. Kulden er midlertidig! Lige så snart du træder ud af cryo-kammeret, vil du straks mærke et lækkert adrenalin boost, og at din krop hurtigt bliver varm igen.
Som de første i Danmark tilbyder vi vores cryo-behandlinger i et elektrisk nedkølet kammer. Dette betyder, at vi IKKE bruger flydende nitrogen i vores behandlinger. Luften i vores kammer er 100% naturlig og sikker at indånde. Under alle behandlinger, står en af vores oplærte supervisorer udenfor cryo-kammeret og tilser, at behandlingen foregår sikkert og efter vores retningslinjer. Derudover er vores cryo kammer også godkendt som medicinsk udstyr.
Du kan ikke gøre brug af cryo-terapi hvis du er/har noget af følgende:
 • Gravid
 • Hjerteproblemer
 • Tidligere haft et hjerteanfald
 • Har en pacemaker
 • Har et ubehandlet højt blodtryk
 • Cancer
 • Akutte nyresygdomme
 • Åbne sår eller udslæt
 • Forkølelsessymptomer
 • Under påvirkning af stoffer eller alkohol
 • Under 16 år gammel
Hvis du er usikker omkring, hvorvidt du er kvalificeret til at gennemgå cryoterapi grundet en diagnose, så opfordrer vi dig til at konsultere egen læge først. Luften i vores kammer er 100% naturlig og sikker at indånde. Under alle behandlinger, står en af vores oplærte supervisorer udenfor cryo-kammeret og tilser at behandlingen foregår sikkert efter vores retningslinjer. Derudover er vores cryo kammer også godkendt som medicinsk udstyr.
Ja, du skal mindst være 16 år gammel. Såfremt du er under 18 år gammel og ønsker at gennemgå en behandling, skal du medbringe en forælder/værge, der kan erklære, at du må gennemføre behandlingen.

Hvis du ønsker at ombooke/annullere din aftale, kan du følge guiden på denne side: https://nordbeauty.dk/ombooking-annullering-af-din-aftale/

Vær blot opmærksom på vores 24 timers afbestillingspolitik.

Hvor mange behandlinger du skal have kommer meget an på, hvad du ønsker at opnå med cryoterapi. Derudover er det også forskelligt fra person til person, hvordan kroppen bliver påvirket af behandlingsformen. Til personer der aldrig har prøvet cryoterapi før, anbefaler vi, at man prøver 3-4 behandlinger med 2-4 dages mellemrum. Hvis man derefter slet ingen forbedringer kan mærke/se, er cryoterapi formentlig ikke noget, der kan hjælpe dig. For mere personlig vejledning er du mere end velkommen til at skrive til os på info@nordbeauty.dk eller snakke med en af vores behandlere i klinikken.

Her finder du os

Willemoesgade 29, kl.
2100 København Ø

Hent dit værdibevis her

Er du klar til at blive opstrammet, booste dit helbred og komme kropssmerterne til livs? Udfyld formularen nedenfor og modtag et værdibevis der giver dig 4x behandlinger for kun 800 kr. (normalt 1.120 kr.)

Det får du:

Normalpris: 1.120 kr.

Din pris: 800 kr.

Udfyld formularen og modtag dit værdibevis

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.

Tilmeld dig ventelisten til et medlemskab.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.